ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με χαρά, σας ενημερώνουμε ότι η εφαρμογή OAKA app για συσκευές android καθώς και για χρήστες κινητών συσκευών Apple.”
είναι live και λειτουργική.

Android Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=community.oaka.app
Για πρώτη φορά, δημιουργήσαμε την εφαρμογή OAKA app, ώστε οι αθλητές, οι πολίτες και οι χρήστες των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, να μπορούν άμεσα να προτείνουν αλλά και να επισημάνουν τυχόν παραλείψεις και προβλήματα. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε όλοι μαζί, να συμβάλουμε στην καλύτερη συντήρηση, διαχείριση και λειτουργία του συγκροτήματος.

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναφέρετε κάποια βλάβη ή σημείο που χρειάζεται την δική μας παρέμβση, επισυνάπτοντας μία φωτογραφία, αν χρειάζεται και το σημείο στο χάρτη. Οι προτάσεις σας, θα συμβάλλουν στην βελτίωση και διατήρησης της ποιότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Επίσης, έχουμε μεριμνήσει για την διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς μπορείτε με ένα απλό κείμενο να καταγράφετε, το πού βρίσκεται το πρόβλημα και να προσθέσετε μία φωτογραφία που να βοηθήσει στον εντοπισμό του. Εάν επιθυμείτε ανάδραση μπορείτε λίγο πριν την αποστολή να προσθέσετε ένα email επικοινωνίας. Δεν απαιτείται ονοματεπώνυμο ή τηλέφωνο.

Το ΟΑΚΑ αλλάζει και η ματιά όλων μας είναι στραμμένη στα δεδομένα, τα οποία θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και θα θέσουν την εξυπηρέτηση των πολιτών στην πρώτη γραμμή.

#oakakatiallazei
#oakatospitimas
#oaka2.0