ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 3/11 και από ώρα 06.00 ισχύουν τα κάτωθι μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας.

  1. Αναστολή κάθε δραστηριότητας στην αθλητική εγκατάσταση με εξαίρεση την ατομική άθληση ΜΟΝΟ στον περιβάλλοντα χώρο (χωρίς προπονητή) και με απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων μεταξύ των αθλούμενων.
  2. Αναστολή λειτουργίας όλων των Γυμναστηρίων.
  3. Ειδικότερα στις Ανοικτές Αθλητικές Εγκαταστάσεις επιτρέπεται η ατομική άθληση στα αθλήματα της αντισφαίρισης και τοξοβολίας χωρίς συνοδεία προπονητή τηρουμένων των μέτρων προστασίας.
  4. Σε όλες τις Εγκαταστάσεις του Οργανισμού θα επιτραπεί η προπόνηση αθλητών Προ-ολυμπιακών και Παρα-ολυμπιακών κλιμακίων σύμφωνα με κατάλογο που θα αποσταλεί από την Ε.Ο.Ε. προς το Ο.Α.Κ.Α.
  5. Επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων ΜΟΝΟ της Α’ Εθνικής Ποδοσφαίρου (Super League), της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης (Basket League), καθώς και των Ευρωπαϊκών αγώνων-σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα των FIFA και FIBA.

H χρήση ΜΑΣΚΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ τόσο κατά την είσοδο, την παραμονή και την έξοδο από τις εγκαταστάσεις και εξαιρείται μόνο η χρήση της από τους αθλητές κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε την ατομική ευθύνη και την ευλαβική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των οδηγιών των ειδικών.

Γενική Διεύθυνση
Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών “Σπύρος Λούης”