Σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, συναντήθηκε στην αίθουσα Τύπου του Κεντρικού Σταδίου με στελέχη της διοίκησης της Ελληνικής Αστυνομίας, με μέλη των διοικήσεων και εκπροσώπων των εργαζομένων στα Αθλητικά Κέντρα, του Ο.Α.Κ.Α. ’’Σπύρος Λούης’’, του Σ.Ε.Φ. και του Αγίου Κοσμά προκειμένου να ανακοινώσει το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Ο Υφυπουργός, τονίζοντας τη σημασία της ασφάλειας και υγιεινής στις αθλητικές εγκαταστάσεις, με μια κίνηση συμβολικής σημασίας παρέδωσε υλικό προσωπικής προστασίας, στον επικεφαλή της διοίκησης της Ελληνικής Αστυνομίας του τομέα Βορειοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο Π. Κολλιντζά και στους εκπροσώπους των εργαζομένων των Αθλητικών Κέντρων.
Τέλος ευχαρίστησε τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή, και το προσωπικό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, για την αδιάλειπτη προσφορά τους όλες αυτές τις ημέρες. Πρόσθεσε τη σημασία της συμβολής της Ελληνικής Αστυνομίας για την αποφυγή του συνωστισμού, σε μια περίοδο που η αθλητική οικογένεια αποδεικνύει ολοένα και περισσότερο το κοινωνικό της ρόλο στηρίζοντας τα μέτρα για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.