Πραγματοποιήθηκε χθες 11-02-2020, στο Ο.Α.Κ.Α. και στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» από την Πρεσβεία του Κατάρ στην Ελλάδα ο εορτασμός της Εθνικής Ημέρας Αθλητισμού  του Κατάρ.

    Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λ. Αυγενάκης, η Υφυπουργός Παιδείας, κυρία Σ. Ζαχαράκη, ο Πρέσβης του Κατάρ στην Ελλάδα κ. Abdulaziz Ali Al Naama , οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό στους συμμετέχοντες τονίζοντας τη σπουδαιότητα του αθλητισμού στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των χωρών.

    Στην εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε αθλητικές δραστηριότητες όπως  volleyball, handball, badminton, συμμετείχαν οι Πρεσβείες της Τουρκίας, Ρουμανίας, Αφγανιστάν, Σουδάν, Κουβέιτ, Γαλλίας.

    Στις 31-01-2020 και στα πλαίσια της προετοιμασίας της συγκεκριμένης εκδήλωσης, η Διοίκηση του Ο.ΑΚ.Α., εκπροσωπούμενη από την  Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μαρία Σπυριδάκη υποδέχθηκε τον πρέσβη του Κατάρ ο οποίος επισκέφθηκε το Ο.Α.Κ.Α.

    Η προετοιμασία και η ίδια η εκδήλωση εξελίχθηκαν ομαλά, με το Τεχνικό και Διοικητικό Προσωπικό του Ο.Α.Κ.Α. να συμβάλλει αποφασιστικά σε αυτό.