Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Διοίκησης και Διεύθυνσης του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ” με τους όμορους δήμους, πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο 16 &17 Μαΐου εργασίες από τα συνεργεία καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου.
Πραγματοποιήθηκε συντήρηση, κλαδέματα και καθαρισμός κατά μήκος της λεωφόρου Σπύρου Λούη, προκειμένου ο πολυσύχναστος αυτός δρόμος να είναι ευπρεπής και ασφαλής για οδηγούς και πεζούς.
Η Διοίκηση και  Διεύθυνση του Ο.Α.Κ.Α. “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ”  μέσω του εκπροσώπου τους Συντονιστή Γενικού  Διευθυντή κ. Κωνσταντίνου Χαλιορή, απευθύνουν στον Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου, στο οποίο ανήκει η πρωτοβουλία των εκτεταμένων εργασιών, στους αρμόδιους Αντιδημάρχους Στέφανο Τσιπουράκη και Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, αλλά και στους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου  τις ευχαριστίες τους, για την άμεση ανταπόκριση παρά τις αντίξοες συνθήκες.
Ευχαριστούμε το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Γ.Γ.Αθλητισμού για την έμπρακτη υποστήριξή τους στο κοινό μας όραμα να γίνει και πάλι το Ο.Α.Κ.Α. “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ” κύτταρο του αθλητισμού και του πολιτισμού όχι μόνο για την Αττική αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα.
Δεν περισσεύει κανείς. Οι συνέργειες μας βοηθούν να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία.