ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» επισκέφτηκαν σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και κλιμάκιο από υψηλόβαθμα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία των έργων αναβάθμισης του Ολυμπιακού Συγκροτήματος. Ο κ. Μαρινάκης και τα υπόλοιπα στελέχη συναντήθηκαν με τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Χαλιορή καθώς και με εργαζόμενους και συζήτησαν για όλες τις δράσεις που πραγματοποιούνται. Στη συνάντηση «παρών» ήταν και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.
Ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Χαλιορής ενημέρωσε για όλα τα έργα που πραγματοποιούνται, τα οποία θα καταστήσουν το Ο.Α.Κ.Α. ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης. Παράλληλα, ανέφερε ότι το ιστορικό συγκρότημα εκτός από τον αθλητισμό συνδυάζει και τον πολιτισμό και εξελίσσεται σε ένα τοπόσημο για την Αθήνα, προβάλλει και διαφημίζει την Ελλάδα. Ο κ. Χαλιορής στάθηκε και στις κοινωνικές δράσεις που γίνονται και αφορούν αιμοληψίες, αγώνες με κοινωνικό πρόσημο κλπ.
«Το υπουργείο Αθλητισμού και ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης ξεκίνησαν ένα πρόγραμμα το «Safe In Sports» και αφορά τις πρώτες βοήθειες στον χώρο του αθλητισμού, κάτι το οποίο γίνεται για πρώτη φορά. Ο Οργανισμός έχει κλείσει φέτος, πολλά event, μεταξύ των οποίον οι συναυλίες Scorpions και των Iron Maiden, κάτι που συνεπάγεται με έσοδα για τον Οργανισμό ενώ ανεβαίνει και η αξία του. Διεκδικήσαμε και πήραμε για το 2027 τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού. Μας ενδιαφέρουν και τα οικονομικά οφέλη του Οργανισμού αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Νιώθω περήφανος γιατί όλη η ομάδα, το ΔΣ, οι δύο Αναπληρωτές διευθυντές, οι εργαζόμενοι και κυρίως με την στήριξη και την έμπρακτη βοήθεια του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη συνεργαζόμαστε ώστε να ξανανιώσουμε υπερήφανοι για το Ο.Α.Κ.Α και να μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές μία καλύτερη εγκατάσταση.
Από την πρώτη στιγμή θέσαμε ως προτεραιότητα μας τους αθλητές και τις ανάγκες τους.
Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και στο πολιτιστικό αποτύπωμα του Οργανισμού. Μέσα στο Ο.Α.Κ.Α. υπάρχουν πέντε αρχαιολογικοί χώροι και ανάμεσά τους είναι το Αδριάνειο Υδραγωγείο. Μαζί με την Περιφέρεια και την ΕΥΔΑΠ συνεργαζόμαστε ώστε επιτευχθεί η μεγαλύτερη αξιοποίηση αρχαίου υδραγωγείου στον κόσμο. Πρόκειται για ένα δημόσιο έργο που λειτουργεί 1888 χρόνια και έρχονται από πολλά πανεπιστήμια του κόσμου για να το δουν», υπογράμμισε ο κ. Χαλιορής.
Ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, αφού εξήρε το έργο του κ. Χαλιορή, υπογράμμισε: «Παρακολουθώ τι γίνεται σε αυτό τον χώρο και με το έργο σας καταλάβαμε ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο οι μεγάλοι αγώνες αλλά και η καθημερινότητα των αθλητών. Θέλω να στηρίξουμε την αθλήτρια και τον αθλητή και για αυτό είμαστε εδώ. Ο αθλητισμός συνδέεται με την υγεία, με την παιδεία, με την καθημερινότητα και τον πολιτισμό. Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που γίνεται στο Ο.Α.Κ.Α. και, όπως έλεγε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, δεν πρέπει να μείνουμε στη δόξα του παρελθόντος. Να ξέρετε ότι στα βασικά σας προβλήματα, και μεταφέρω τα λόγια του Πρωθυπουργού του κ. Δημητριάδη και όλου του Επιτελείου, θα έχετε ακόμη ένα σύμμαχο ως προς την επίλυσή τους», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.
Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, παρευρέθησαν οι Στυλιανός Κονταδάκης, Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ο Οργανωτικός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Σταθούλης, η Πίστη Κρυσταλλίδου, Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού και ο Συντονιστής του Διαγραμματειακού Οργάνου Δημήτρης Παπαγγελόπουλος