Το ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, έχει τη χαρά να συνεργάζεται με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον μεγαλύτερο ανθρωπιστικό οργανισμό της Ελλάδος με το πολυσύνθετο έργο και προσφορά στην κοινωνία. 

 

Οι εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου αθλητικού συγκροτήματος της χώρας είναι στη διάθεση αυτών των ανθρώπων που με αυταπάρνηση και εθελοντική προσφορά εργάζονται άοκνα και δίνουν το «παρών», όπου οι ανάγκες το απαιτήσουν. 

 

Αξίες που διέπουν τον Ε.Ε.Σ., όπως αλληλεγγύη, εθελοντισμός, προσφορά στον συνάνθρωπο, ταυτίζονται με αυτές του ΟΑΚΑ. Ο Οργανισμός στηρίζει δράσεις του Ε.Ε.Σ., όπως αποστολή τροφίμων στην Ουκρανία, στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας αλλά και οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όποτε χρειάστηκε, πρόσφεραν ασφάλεια και τεχνογνωσία σε διοργανώσεις που σχετίζονταν με το ΟΑΚΑ. 

 

Συνέργειες όπως αυτή του Αθλητικού Συγκροτήματος μας με τον Ε.Ε.Σ. αποτελούν αρωγό στην προσπάθεια για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Πρόκειται για μία κοινή επιδίωξη που συνδέει άρρηκτα τους δύο μεγαλύτερους, στο είδος τους, Οργανισμούς της χώρας μας.  

 

#oakakatiallazei

#oakatospitimas

#xanagnorizoumetooaka

#40xroniaoaka