Το ΟΑΚΑ αποτέλεσε το «σπίτι» για ακόμα μία διεθνή διοργάνωση. Το κλειστό «Νίκος Γκάλης» φιλοξένησε αγώνες για τα πλέι οφ του Κυπέλλου Ντέιβις, που διοργάνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, και χιλιάδες θεατές είδαν τον Στέφανο Τσιτσιπά και τους υπόλοιπους τενίστες μας να αγωνίζονται προκειμένου να ανεβάσουν την εθνική ομάδα στο πρώτο γκρουπ του θεσμού.
Για τις ανάγκες της διοργάνωσης το γήπεδο του μπάσκετ μετατράπηκε σε ένα πανέμορφο κλειστό γήπεδο τένις δείχνοντας ότι οι δυνατότητες των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ είναι… ανεξάντλητες. Με εργαζόμενους που διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία και με εγκαταστάσεις κατασκευασμένες με απώτερο σκοπό τη φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων, το Συγκρότημα μπορεί να αποτελέσει «έδρα» για αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΚΑ, καθημερινά, εργάζονται με στόχο την αναβάθμιση των, επί αρκετά χρόνια παραμελημένων, εγκαταστάσεων ώστε το Αθλητικό Συγκρότημα να μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία, το αθλητισμό και τον πολιτισμό της Ελλάδος.