Σε πρωταγωνιστή των Venue Awards της εταιρείας «Boussias» αναδείχθηκε το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης». Η εμβληματική αθλητική εγκατάσταση κατέκτησε ένα χρυσό και τρία ασημένια βραβεία δείχνοντας ότι, μέσα από τις εκδηλώσεις που φιλοξενεί, επιτυγχάνει έναν από τους στόχους της: τη βιώσιμη ανάπτυξη. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην 40ετή ιστορία του σταδίου για πρώτη φορά βραβεύεται για τις εγκαταστάσεις του.    

Το Ολυμπιακό Συγκρότημα κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Sporting Venue for Events» και ασημένια στις κατηγορίες «City Center Venue», «Venue for Festival & Art Events» και «Venue for Product Launch». Το «παρών» στις απονομές των βραβείων έδωσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Χαλιορής και εργαζόμενοι του Ο.Α.Κ.Α.   

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Ο.Α.Κ.Α. και υπογράμμισε ότι «χωρίς την πολύτιμη βοήθεια και την υποστήριξη τους ο Οργανισμός δεν θα είχε καταφέρει να αναδείξει τη δυναμική που διαθέτει».   

Το 2022, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών διεξήχθησαν δεκάδες εκδηλώσεις πολιτιστικού, αθλητικού και κοινωνικού περιεχομένου και, ήδη, το ενδιαφέρον των διοργανωτών είναι μεγάλο και για την προσεχή χρονιά. Μέσα από τη διεξαγωγή εκδηλώσεων διαφορετικού περιεχομένου επιτυγχάνεται ο στόχος της βιώσιμης ανάπτυξης. Σε αυτό τον στόχο του Οργανισμού συμπεριλαμβάνονται η οικονομική ανάπτυξη, η προστασία του περιβάλλοντος και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.   

Οι συγκεκριμένες βραβεύσεις αναδεικνύουν τις δυνατότητες που διαθέτει το Ο.Α.Κ.Α. για να πρωταγωνιστήσει, μέσα από τις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του, σε διοργανώσεις εκδηλώσεων που θα προβάλλουν τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο και θα στηρίξουν την τοπική οικονομία.