Με συμμετοχές κορυφαίων αθλητών και αθλητριών, πανελλήνια ρεκόρ, καλές επιδόσεις και με τον Απόστολο Χρήστου να «κλείνει» θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ το διεθνές μίτινγκ «Acropolis Swim Open 2023». Ο Έλληνας αθλητής κολύμπησε τα 100μ. ύπτιο σε 53.22 ενώ το όριο ήταν 53.74.   

 

Όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν τη διοργάνωση της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας είχαν την ευκαιρία να δουν γρήγορες κούρσες, ανταγωνισμό και, φυσικά, καλές επιδόσεις. Σε αρκετά στυλ καταρρίφθηκαν τα ρεκόρ αγώνων ενώ η νέα γενιά της ελληνικής κολύμβησης έδειξε το ταλέντο της πετυχαίνοντας καλούς χρόνους και καταρρίπτοντας πανελλήνια ρεκόρ.  

 

Το διεθνές μίτινγκ «Acropolis Swim Open 2023» για πολλούς κολυμβητές αποτέλεσε έναν αγώνα προετοιμασίας εν όψει των προσεχών μεγάλων διοργανώσεων. Οι Έλληνες πρωταθλητές είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε καταξιωμένους κολυμβητές. Στην εφετινή διοργάνωση είχαν δηλώσει συμμετοχή 125 αθλητές από 18 διαφορετικές χώρες ενώ η συμμετοχή των Ελλήνων ήταν αυξημένη κατά 15% σε σχέση με το περσινό.