Επίκεντρο αθλητισμού και ανταλλαγής ιδεών αποτέλεσε για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο το ΟΑΚΑ. Στις εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου αθλητικού συγκροτήματος της Ελλάδος διεξήχθησαν στις 18 και 19 Μαρτίου διοργανώσεις και εκδηλώσεις με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ΟΑΚΑ που εξελίσσεται και μετατρέπεται σε έναν κόμβο προσφοράς στον αθλητισμό και την κοινωνία.

 

Έτσι, αυτό το Σαββατοκύριακο μετατράπηκε σε μία «κυψέλη» με δράσεις στις περισσότερες από τις εγκαταστάσεις του. Στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο διεξήχθη το Εαρινό Κύπελλο Προαγωνιστικών Κατηγοριών (9-12 ετών) με εκατοντάδες παιδιά να διεκδικούν το όνειρό τους. Εκατοντάδες νέα παιδιά βρέθηκαν και στην «Αίθουσα Κασιμάτη» όπου διεξήχθησαν τα πανελλήνια πρωταθλήματα καράτε σε παίδες και κορασίδες. Στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο των Μαρτύρων του Ιεχωβά ενώ η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης» αποτέλεσε για ακόμη μία φορά «μαγνήτη» για χιλιάδες φίλους του αθλήματος.

 

Χάρη στο εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, το ΟΑΚΑ, όπως αποδεικνύεται συνεχώς, διαθέτει τις δυνατότητες να διαχειριστεί και να φιλοξενήσει με επιτυχία ετερογενείς διοργανώσεις και εκδηλώσεις.    

 

#oakakatiallazei

#oakatospitimas

#xanagnorizoumetooaka

#40xroniaoaka