ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΤΜΗΜΑ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Παπαγιαννίδου Κων/να                            Μαρούσι, 02 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ν. Καστόρας                                                            Αριθμ.Πρωτ.: 415/12132.

                                                    

 

ΠΡΟΣ: Όλους τους ενδιαφερόμενους

Ανάρτηση στην ιστοσελίδα

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, υποβολής οικονομικών προσφορών  προμήθειας Υλικών  για το εργαστήριο Εργοφυσιολογίας (εισηγ,12132, ημερομηνία υποβολης 14.09.2020)

 

Το Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» επιθυμεί την προμήθεια των παρακάτω υλικών, για την Κάλυψη του Πρωτοκόλλου Ασφαλείας στην διάρκεια των μετρήσεων στο εργαστήριο Εργοφυσιολογίας:

  • Μάσκες χειρουργικές – 100τμχ

Χειρουργικές μάσκες medical Type I με λάστιχο για εύκολη εφαρμογή σε συσκευασία των 50τμχ για προστασία από ιούς, βακτήρια και παθογόνους μικροοργανισμούς. Διαθέτει πρακτικά λάστιχα που εξυπηρετούν όλους τους χρήστες και ειδικό φίλτρο προστασίας από μικρόβια, ιούς και σκόνη.

  • Ποδιές χειρουργείου – 50τμχ

Μη αποστειρωμένες ποδιές χειρουργείου από μη υφασμένο υλικό (non woven) 30 γραμμαρίων σε λευκό χρώμα με μακρυά μανίκια. Δένουν στην πλάτη. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 10  Ελληνικής κατασκευής.

  • Ασπίδα Προστασίας Προσώπου – 6τμχ

Ασπίδα με  ανταλλακτικά προστατευτικά plexiglass, να διαθέτει πρακτικά λάστιχα που εξυπηρετούν όλους τους χρήστες παρέχοντας προστασία από μικρόβια, ιούς και σκόνη.

  • Γάντια Latex Με Πούδρα – 300τμχ

Εξεταστικά γάντια από latex σε λευκό ή μπλε χρώμα και με πούδρα για πιο εύκολη εφαρμογή στο χέρι. Υψηλής ελαστικότητας και χωρίς ραφές που τα καθιστά ιδιαιτέρως ανθεκτικά κατά του σχισίματος. Συσκευασία των 100 τεμαχίων.

  • Απολυμαντικό Επιφανειών  1L – 3τμχ.

Η σύνθεσή του να εξουδετερώνει όλους τους κοινούς παθογόνους μικροοργανισμούς προστατεύοντας εσάς και τους γύρω σας με τρόπο αποτελεσματικό και ασφαλή καθώς είναι εγκεκριμένη από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις οικονομικές τους προσφορές στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του ΟΑΚΑ στο FAX:210-6834021, ή στο    e-mail:oakasup@otenet.gr. Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν  αποκλειστικά και μόνο την Τελευταία Ημέρα Υποβολής των Προσφορών (μεταξύ 10.00-13.00). Στις προσφορές  θα αναγράφεται ο αριθμός της εισήγησης 415/12132. Για την πληρωμή τιμολογίων άνω των 1.500€ απαιτείται φορολογική ενημερότητα. Τα τιμολόγια υπόκεινται σε παρακράτηση φόρων σύμφωνα με τις διατάξεις του .4172/2013 και ν.4013/201. Πληροφορίες κ. Μαυρογιάννης  τηλ. 210-6841581.

 

    

                                                     Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Παπαγιαννίδου Κων/να