ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
  1. ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ DVD ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ
  2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ DVD ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΣ 1,5 €/ΑΤΟΜΟ.
 • ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 15 ΑΤΟΜΑ)
  1. ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΣΤΟΣ 3€/ΑΤΟΜΟ: Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Προβολή ενημερωτικού DVD και ξενάγηση στο Κεντρικό Στάδιο Ο.Α.Κ.Α. (διάρκεια επίσκεψης 30 λεπτά)
  2. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΚΟΣΤΟΣ 5€/ΑΤΟΜΟ: Το πακέτο περιλαμβάνει Προβολή ενημερωτικού DVD και ξενάγηση στο Κεντρικό Στάδιο, στο Κλειστό Γυμναστήριο (Μπάσκετ) και στο Κλειστό Κολυμβητήριο Ο.Α.Κ.Α. (διάρκεια επίσκεψης 60 λεπτά).
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΣΤΟΣ 10€/ΑΤΟΜΟ: Το πλήρες πακέτο ξενάγησης όπου ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να ξεναγηθεί σε όλες τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Συγκροτήματος καθώς και αυτή της Αγοράς και του Περιβάλλοντος Χώρου.Στους επισκέπτες δίνεται δωρεάν και Χάρης Αναμνηστικός του Ο.Α.Κ.Α
  4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ: Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε μεμονωμένους επισκέπτες (όχι γκρούπ) από ένα άτομο μέχρι δέκα (10) και με κόστος 50 € και περιλαμβάνει ξενάγηση στις εσωτερικές εγκαταστάσεις .Η ξενάγηση γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το Τμήμα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων ΟΑΚΑ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ –ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (ΣΧΟΛΕΙΑ-ΑΝΩΤΕΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤOΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.

IPR DEPARTMENT OAKA oakaprel@otenet.gr

aitisi1-9
Τίτλος: aitisi1-9 (0 click)
Size: 12 KB
naitisi2-9
Τίτλος: naitisi2-9 (0 click)
Size: 13 KB