Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών 2016

Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από 3 χρόνια , έγιναν και πάλι Αγώνες Κολύμβησης στο ΟΑΚΑ ! Με την συμμετοχή 600 και πλέον κολυμβητών και κολυμβητριών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα καθώς και μαθητών/τριών Λυκείων πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 4 με 6 Μαρτίου 2016 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ταυτόχρονα δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα!

12

Το Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών όπου σημειώθηκαν σπουδαίες επιδόσεις, με Πανελλήνια ρεκόρ και προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες, και το Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Λυκείων με μαθητές από όλη την Ελλάδα.3 4

 

Οι εκατοντάδες αθλητές και μαθητές, οι προπονητές, αλλά και το πλήθος των φιλάθλων και γονέων των παιδιών, έζησαν ωραίες στιγμές, στο κολυμβητήριο των Ολυμπιακών Αγώνων, ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα του κόσμου.

5 6

Ελπίζουμε να καταφέρουμε στις δύσκολες οικονομικά στιγμές που ζούμε, να συντηρήσουμε και αν είναι δυνατόν να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, ώστε να πραγματοποιηθούν στο μέλλον και άλλες μεγάλες διοργανώσεις του Υγρού Στίβου.