Την ευκαιρία για μία ξενάγηση στην ανακαινισμένη κεντρική σουίτα του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» δίνει η σύγχρονη τεχνολογία. Η εταιρία 360° EYE VIEW δημιούργησε μία εκπληκτική πανοραμική περιήγηση όπου ο επισκέπτης θα μπορεί μέσα από τον υπολογιστή ή το κινητό του να περιηγηθεί στην πανέμορφη σουίτα, η οποία ανακαινίστηκε με συνέργεια του ιδιωτικού τομέα. Στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθεί μελέτη ώστε να δοθεί η δυνατότητα για εικονική περιήγηση σε ολόκληρο το Ο.Α.Κ.Α., όπως, ήδη γίνεται, σε μουσεία της Ελλάδος και του εξωτερικού.   

Την 360º πανοραμική περιήγηση της κεντρικής σουίτας μπορείτε να τη δείτε στο σύνδεσμο: https://360eyeview.co.uk/vr/oaka-suite/ . Οι δημιουργοί έχουν ενσωματώσει δύο διαφορετικές προβολές (μέρα / νύχτα) όπου μπορείτε να κάνετε εναλλαγή από το button που βρίσκεται επάνω δεξιά. Μέσα από το βίντεο ο διαδικτυακός επισκέπτης μπορεί να αποκτήσει μία μοναδική εμπειρία επιλέγοντας την κατεύθυνση που θα κινηθεί.  

Η κεντρική σουίτα του Ο.Α.Κ.Α. έχει μετατραπεί σε έναν σύγχρονο χώρο με επιλεγμένα υλικά και χρώματα που παραπέμπουν στην Ελλάδα. Οι λιτές αλλά πολυτελείς γραμμές κυριαρχούν ενώ ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στη μελέτη και επιλογή του φωτισμού.