Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποψίλωσης ξερής και χλωρής βλάστησης στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» από τα συνεργεία της κηποτεχνίας του οργανισμού και  με την συμβολή της Περιφέρειας Αττικής.

Στόχος είναι η πρόληψη και η αποτροπή της εκδήλωσης πυρκαγιών καθώς και η συντήρηση του πρασίνου. Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των συνεργειών μεταξύ ΟΑΚΑ και Περιφέρειας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη για το ενδιαφέρον και την έμπρακτη συμβολή του, τα συνεργεία της κηποτεχνίας του ΟΑΚΑ, τους ανθρώπους της Περιφέρειας Αττικής και τον περιφερειακό σύμβουλο Βασίλη Κόκκαλη, για τις εργασίες αποψίλωσης που διεξάγονται στο Ολυμπιακό Συγκρότημα. Κοινός στόχος όλων μας είναι η ωραία εικόνα του περιβάλλοντα χώρου αλλά και η προστασία του από μία πυρκαγιά που θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφική. Στον περιβάλλοντα χώρου του Σταδίου υπάρχουν ελιές ηλικίας 800 ετών καθώς και άλλα μικρότερα δέντρα καθώς στόχος μας είναι να αναπτυχθούν και να αποτελέσουν έναν πνεύμονα πράσινου για τα Βόρεια Προάστια», δήλωσε ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του Ο.Α.Κ.Α. Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται στον περιβάλλοντα χώρο του Ο.Α.Κ.Α. αλλά και σε δρόμους γύρω από αυτό, εκτός από την αποψίλωση της ξερής και χλωρής βλάστησης, αφορούν και τη συντήρηση του πρασίνου.          

 

#oakatospitimas

#oakakatiallazei

#xanagnorizoumetooaka