Την Κυριακή 05 Ιουνίου 2016 η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με τίτλο “Από την Αθήνα στο Ρίο “ στην κεντρική πίστα του Ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ.

 

Την Κυριακή 05 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης μοτοσικλέτας στην Αγορά του ΟΑΚΑ.

 

Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 ο Δήμος Αμαρουσίου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου στο Κεντρικό Γήπεδο Τένις του ΟΑΚΑ.

 

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 η εταιρεία WAY OF LIFE θα πραγματοποιήσει Αθλητικές Επιδείξεις στο Τένις του ΟΑΚΑ.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 από τις 17:00 η «Αγορά» (Στοά Καλατράβα) στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) θα πλημμυρίσει με μοναδικές στιγμές, γέλιο και παιχνίδι.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέτος στις 15 Ιουνίου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Γονιμότητας, θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό event σε συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου, της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής και του Ο.Α.Κ.Α. (Ολυμπιακού Σταδίου) υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ με πολλά happenings, εκπλήξεις, μουσική και παιχνίδια, δραστηριότητες, μουσικά και θεατρικά δρώμενα για όλες τις ηλικίες.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 η εταιρεία Mini Tennis Μαρία Γαρμπή θα κάνει τις Απονομές των βραβείων ακαδημίας Mini Tennis στο κεντρικό γήπεδο Τένις του ΟΑΚΑ.

 

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 η εταιρεία SKULL PRODUCTIONS θα πραγματοποιήσει Συναυλία Χρώματος στο Πάρκινγκ Χορηγών του ΟΑΚΑ.

 

Το Σάββατο 18 Ιουνίου και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 η εταιρεία WAY OF LIFE θα πραγματοποιήσει Αθλητικές Γυμναστικές Επιδείξεις στην κεντρική πίστα του Ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ.