Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου για την διακοπή του ρεύματος στο ΟΑΚΑ και σχετικά με τις οφειλές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθώς και τις δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ ότι, «η ΚΑΕ έχει τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις προς τη διοίκηση του ΟΑΚΑ», το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Κέντρου συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε την γνωστοποίηση της οφειλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός η οποία ανέρχεται στο ποσό των 475.00,00 ευρώ, εκ των οποίων έχει παραδώσει μεταχρονολογημένες επιταγές ποσού 215.000,00 ευρώ, αφαιρούμενες, λοιπόν, εξακολουθεί να οφείλει 260.000,00 ευρώ.
Σημείωση το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής αφορά εισπράξεις από πωλήσεις εισιτηρίων το οποίο έχει εισπραχθεί από την ΚΑΕ και δεν έχει αποδοθεί στο ΟΑΚΑ.
Το ΔΣ του ΟΑΚΑ κατά την ίδια συνεδρίαση του αποφάσισε όπως γνωστοποιήσει ότι ανάμεσα στους οφειλέτες του Ολυμπιακού Σταδίου είναι και οι: ΕΥΔΕ-ΑΟΕΕ της Γ.Γ.Α. , ΣΕΓΑΣ , ΕΟΕ, ΕΡΤ , ΑΕΚ ΠΑΕ , Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β και Γ΄Εθνικής, ΕΟΚ, ΕΠΟ, Ε.Ο. Ποδηλασία κ.λ.π. ομοσπονδίες και σωματεία.
Για όλους τους παραπάνω οφειλέτες αποφασίστηκε όπως αποσταλεί εξώδικο για την τακτοποίηση των οφειλών τους με ορισμένη προθεσμία προκειμένου να μην τους απαγορευτεί η χρήση των χώρων του ΟΑΚΑ τη νέα αγωνιστική περίοδο.